UAKinogo.com

Cімейне пограбування (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Cімейне пограбування (2017)

Cімейне пограбування (2017)

Дивитися онлайн Cімейне пограбування фільм

Дивитися онлайн «Cімейне пограбування» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (2 276 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Cімейне пограбування (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кароль - професійний злодій, який живе один і не має жодних зв’язків з родиною. Він любить свою роботу і не хоче нічого змінювати в своєму житті. Але все перевертається з ніг на голову, коли він дізнається, що має двох дочок-близнюків - Кароліну і Даніелу - від своєї колишньої коханої, яка померла в автокатастрофі. Дівчатка - 15-річні поганенькі підлітки, які не можуть знайти спільну мову з опікунами і мріють про батька.

Кароль не готовий стати батьком і не хоче мати справи з дочками, але вони вирішують самостійно приїхати до нього і познайомитися з ним. Вони також доводяться, що вони знають про його справжню професію і хочуть навчитися у нього мистецтва крадіжки. Кароль не має вибору і погоджується взяти їх з собою на свою наступну роботу - пограбування дорогоцінного намиста в готелі на Рив’єрі.

Mes tresors / Cімейне пограбування - це весела і захоплююча комедія про те, як одна несподівана зустріч може змінити життя трьох людей. Фільм показує, як Кароль і його дочки вчаться розуміти і поважати один одного, а також як разом вони проводять незабутню пригоду.