UAKinogo.com

Руйнівник (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Руйнівник (1993)

Руйнівник (1993)

Дивитися онлайн Руйнівник фільм

Дивитися онлайн «Руйнівник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (178 250 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Руйнівник (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Руйнівник" - фантастичний екшн, що розповідає про майбутнє, в якому злочинність придушено до мінімуму через суворий контроль. Головний герой - Джон Спартан, поліцейський, який заморожений у спеціальній камері замість звичайного ув'язнення. Після тривалого періоду часу, він випущений, але не у звичайний світ, а в майбутнє, що драматично відрізняється від того, до якого він звик.

Після випуску, Джон Спартан отримує завдання затримати небезпечного злочинця Саймона Фінікса, який також був заморожений та недавно випущений. Фінікс став навіть більш смертоносним, ніж до заморожування. Зіткнення між двома бойовими гігантами приносить хвилі дій та напружених моментів.

Фільм "Руйнівник" є ексцентричною сумішшю наукової фантастики, екшну та комедії, яка вразить глядачів своєю оригінальністю та динамічною сюжетною лінією. Він представляє майбутнє, яке може бути одночасно і привабливим, і побоюванням. У головних ролях сяють Сильвестр Сталлоне та Уеслі Снайпс, що додає фільму особливого шарму та харизми.