UAKinogo.com

Початковий Код (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Початковий Код (2011)

Початковий Код (2011)

Дивитися онлайн Початковий Код фільм

Дивитися онлайн «Початковий Код» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (521 728 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Початковий Код (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Початковий Код (2011) - це фантастичний трилер про солдата, який може переноситися в тіло іншої людини на останні 8 хвилин її життя. Головний герой - капітан Колтер Стівенс - повинен використовувати цю здатність, щоб знайти бомбу на потязі, який вибухає кожні 8 хвилин.

Фільм починається з того, що Стівенс прокидається в тілі незнайомого чоловіка на потязі. Він не розуміє, що відбувається, але швидко дізнається, що він бере участь у секретному проекті “Початковий Код”, який дозволяє переживати останні моменти життя когось іншого. Він отримує завдання виявити терориста, який поклав бомбу на потязі.

Фільм розповідає про спроби Стівенса знайти бомбу та запобігти катастрофі. Він повторює свою місію кожні 8 хвилин, кожен раз отримуючи нову інформацію. Він також намагається розкрити таємницю свого минулого та свого справжнього стану. Фільм також ставить питання про свободу волі, етику та людську природу.