UAKinogo.com

Серце ангела (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Серце ангела (1987)

Серце ангела (1987)

Дивитися онлайн Серце ангела фільм

Дивитися онлайн «Серце ангела» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (89 539 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Серце ангела (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нью-Йорк, 1955 рік. Приватний детектив Гаррі Енджел отримує завдання від таємничого клієнта Луїса Сайфера: знайти колишнього співака Джонні Фаворіта, який зник безвісти після Другої світової війни. Сайфер стверджує, що Фаворіт має йому велику суму грошей за невиконаний договір.

Енджел починає розслідування, яке приводить його до різних людей, які знали Фаворіта або були пов’язані з ним. Але всі вони загинуть під час або після розмови з Енджелом. Детектив поступово усвідомлює, що його справа має надприродний характер і що Сайфер не той, ким себе видає.

Енджел вирушає до Нового Орлеана, де Фаворіт народився і де він займався чорною магією. Там Енджел зустрічає молоду жінку Епифанію Проудфут, дочку одного з колишніх друзів Фаворіта. Епифанія також володіє магічними здібностями і стає помічницею Енджела. Але чим ближче вони до розв’язки загадки, тим більше Енджел страждає від жахливих видень і кошмарів. Врешті-решт він доведеться стикнутися з шокуючою правдою про себе і про Серце ангела.