UAKinogo.com

Основний інстинкт (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Основний інстинкт (1992)

Основний інстинкт (1992)

Дивитися онлайн Основний інстинкт фільм

Дивитися онлайн «Основний інстинкт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (201 780 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Основний інстинкт (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Під вуалью напруженого та сенсаційного сюжету, "Основний інстинкт" підносить питання про приховані сторони людської психіки. У центрі подій оповідання знаходиться детектив Нік Керран, що отримує завдання розслідувати жорстоке вбивство. Йому належить розплутати клубок таємниць, який веде до красивої та харизматичної Кетрін Трамелл.

Кетрін Трамелл – успішна письменниця, яка захоплюється написанням трилерів, що нерідко містять сцени насильства та страсті. Особливість розслідування полягає у тому, що деталі вбивства дивно збігаються зі сценами з одного з її романів. Нік Керран опиняється перед загадкою, яку потрібно вирішити, щоб розкрити злочин та знайти відповіді на численні питання.

Приголомшлива атмосфера стрічки, сповнена напруженості та еротизму, змушує глядача жити кожним моментом разом з персонажами. Фільм є глибоким психологічним трилером, що змушує замислитися над прихованими мотивами та здатністю людини до маніпуляцій. "Основний інстинкт" навічно залишив свій слід у історії кіно та став символом напружених, загадкових і сенсаційних фільмів.