UAKinogo.com

Страшилки (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Страшилки (2015)

Страшилки (2015)

Дивитися онлайн Страшилки фільм

Дивитися онлайн «Страшилки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (87 449 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Страшилки (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Страшилки" - це захоплююча пригодницька комедія для всієї родини, в основі якої лежить серія книг відомого автора Р. Л. Стайна. В центрі сюжету - хлопець на ім'я Зак Купер, який ненавидить свою нову маленьку містечко. Однак, його переїзд приймає несподіваний оберт, коли він випадково викликає з життя всі монстрів з книг свого загадкового сусіда, письменника Р. Л. Стайна.

Монстри вирушають на полювання, тероризуючи містечко, і Зак разом зі своїми друзями, включаючи дочку Стайна, вступають у боротьбу, щоб повернути їх назад до книг. Кожна мить наповнена пригодами і комедією, що змішуються з моментами жахів, що витягаються з найкращих книг Стайна.

"Страшилки" - це весела, захоплююча і трохи страшна кіноекранізація, яка відображає магію і містичність книг Р. Л. Стайна. Вона викликає ностальгію по читанню книг з дитинства, водночас додаючи свіжий і сучасний погляд на історії, які ми знаємо і любимо. Це фільм, який можна насолодитися разом з усією родиною, незалежно від віку.