UAKinogo.com

Поки не настала ніч (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поки не настала ніч (2000)

Поки не настала ніч (2000)

Дивитися онлайн Поки не настала ніч фільм

Дивитися онлайн «Поки не настала ніч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (25 485 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поки не настала ніч (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Поки не настала ніч” - це біографічна драма про життя і творчість кубинського письменника Рейнальдо Аренаса. Він народився у бідній сім’ї, але зміг отримати освіту і стати визнаним автором. Він також був відкритим гомосексуалом, що ставило його під загрозу переслідування в режимі Фіделя Кастро. Він боровся за свою свободу і любов, але зазнав багато страждань і зневаги.

Фільм розповідає про різні етапи життя Рейнальдо: його дитинство на селі, його молодість у Гавані, його участь у революції, його арешт і втечу з в’язниці, його еміграцію до США і його смерть від СНІДу. Фільм також показує його стосунки з родиною, друзями і коханцями, а також його пристрасть до літератури і поезії.

Фільм “Поки не настала ніч” - це сильне і глибоке кіно, яке не залишить байдужим нікого. Ви побачите чудову гру акторів, особливо Хав’єра Бардема, який виконав роль Рейнальдо. Ви почуєте чарівну музику, яка передає дух Куби. Ви насолодитесь красою кадрів, які створив талановитий режисер Хуліан Шнабель. Фільм “Поки не настала ніч” - це шедевр світового кінематографу!