UAKinogo.com

Клієнт (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Клієнт (1994)

Клієнт (1994)

Дивитися онлайн Клієнт фільм

Дивитися онлайн «Клієнт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (67 480 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Клієнт (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Client / Клієнт (1994) - це захоплюючий та динамічний фільм, який заснований на однойменному романі Джона Грішема. Це історія про хлопчика Марка Свея, який став свідком самогубства адвоката мафії та дізнався від нього секрет, який може зруйнувати впливову злочинну сім’ю. Тепер його життя перетворилося на погоню, у якій він намагається врятувати себе та свого брата від переслідування мафії та амбітного прокурора. Його єдина надія - це адвокатка Реджі Лав, яка готова захищати його за будь-яку ціну.

Фільм режисера Джоела Шумахера вражає своєю атмосферою напруженості та небезпеки, яка панує у світі корупції, зради та злочинності. У фільмі використано багато реальних локацій, таких як Мемфіс, Новий Орлеан та Нью-Йорк, що додає реалізму та автентичності сюжету. Фільм також має чудовий саундтрек, який складається з популярних пісень 1990-х років, таких як "I Never Seen a Man Cry" виконання Scarface, "Tell Me What You Dream" виконання Restless Heart та "Ain’t Nobody’s Business" виконання Jimmy Witherspoon.

Фільм The Client / Клієнт (1994) - це фільм, який не залишить байдужим жодного глядача, який любить трилери та детективи. У фільмі грають видатні актори, такі як Сьюзен Сарандон, Томмі Лі Джонс, Бред Ренфро (у своєму дебютному фільмі), Мері-Луїз Паркер, Ентоні ЛаПалья, Ентоні Едвардс та Оссі Девис. Вони створюють незабутню харизму та емоційну напругу на екрані. Фільм The Client / Клієнт (1994) - це фільм, який триматиме вас у напруженні до самого кінця.