UAKinogo.com

Літачки: Рятувальний загін (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Літачки: Рятувальний загін (2014)

Літачки: Рятувальний загін (2014)

Дивитися онлайн Літачки: Рятувальний загін мультфільм

Дивитися онлайн «Літачки: Рятувальний загін» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (17 931 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Літачки: Рятувальний загін (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пилюк Вітрогон - легендарний чемпіон з повітряних перегонів, який мріє про нові перемоги і пригоди. Але одного разу його двигун зазнає серйозного пошкодження, яке може покласти край його кар’єрі. Пилюк не втрачає надії і вирішує стати пожежником, щоб допомагати іншим літачкам у скрутних ситуаціях.

Для цього він вирушає до Перевалу Поршня - мальовничого національного парку, де живуть безстрашні пожежники-літачки. Тут Пилюк знайомиться з Рейнджером Гвинтом - досвідченим наставником, який навчить його всьому, що потрібно знати про боротьбу з вогнем. А також з Черпанною - симпатичною вертольотикою, яка полонить його серце.

Пилюк доведе свою сміливість і майстерність, коли на парк насувається страшна лісова пожежа. Він разом зі своїми новими друзями вступить у нерівний бій з небезпекою, ризикуючи своїм життям заради порятунку інших. Пилюк доведе, що вогонь - не перешкода для справжнього героя.