UAKinogo.com

Могутній Джо Янг (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Могутній Джо Янг (1998)

Могутній Джо Янг (1998)

Дивитися онлайн Могутній Джо Янг фільм

Дивитися онлайн «Могутній Джо Янг» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (29 493 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Могутній Джо Янг (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У захоплюючому фільмі "Могутній Джо Янг" глядачів очікує незабутня пригода, що розгортається у віддалених куточках Африки та місті Лос-Анджелес. Головний герой - величезна горила по імені Джо Янг, яка відзначається неабиякою силою та людською добротою. Це не звичайна горила, це істота, яка вміє любити, вірити та захищати тих, хто їй дорогий. Його приятелька та опікунка, Джилл Янг, докладає зусиль, щоб захистити Джо від злих мисливців та небезпек сучасного світу.

Одного разу, коли мисливці загрожують життю Джо, Джилл звертається за допомогою до зоолога Грега, який пропонує перевезти горилу до заповідника в Лос-Анджелесі. Проте, життя у великому місті стає викликом як для Джо, так і для Джилл. Вони обидва стикаються з незрозумілим світом, де доброта та справедливість не завжди перемагають. Джо повинен виявити всю свою могутність, щоб захистити тих, кого любить, та врешті-решт знайти своє справжнє місце у світі.

"Могутній Джо Янг" - це фільм про дружбу, жертовність та боротьбу за справедливість. Глибокі емоції, захоплююча історія та неймовірні спецефекти зроблять цю стрічку незабутнім переживанням для глядачів усіх вікових категорій.