UAKinogo.com

Омен 3: Останній конфлікт (1981) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Омен 3: Останній конфлікт (1981)

Омен 3: Останній конфлікт (1981)

Дивитися онлайн Омен 3: Останній конфлікт фільм

Дивитися онлайн «Омен 3: Останній конфлікт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (20 833 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Омен 3: Останній конфлікт (1981)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дамієн Торн, син диявола, тепер дорослий, стає новим головою своєї фірми. Не тільки він має практично необмежену владу у світі бізнесу, але йому також відкривається шанс стати амбасадором Сполучених Штатів. Але з приходом зоряного явища, яке схоже на те, яке проголосило народження Ісуса Христа 2000 років тому, Дамієн починає хвилюватися.

Семеро монахів з групи, відомої як "Хранителі Сіяння", розуміють, що прийшов час протистояння. Вони отримують священні клинки, здатні вбити Дамієна, і відправляються на пошуки антихриста. Починається напружена гра в кіш-миш між Дамієном та монахами, кожен із яких намагається виконати свою місію.

"Омен 3: Останній конфлікт" - це зловісний фільм, що продовжує історію Омена, занурюючи глядача в боротьбу між добром і злом. Кінцева битва між Дамієном Торном та Хранителями Сіяння є наповненою напруженням подією, яка веде до несподіваного завершення.