UAKinogo.com

Сплеск (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сплеск (1984)

Сплеск (1984)

Дивитися онлайн Сплеск фільм

Дивитися онлайн «Сплеск» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (78 029 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сплеск (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про романтичну комедію між Алленом, який є власником фруктової компанії, та Медісон, яка є русалкою. Аллен зустрічає Медісон, коли вона рятує його від тонення у морі. Вона закохується в нього та вирішує знайти його у Нью-Йорку. Вона отримує людські ноги, коли виходить на сушу, але не може говорити англійською. Аллен знаходить її та приймає до себе.

Аллен і Медісон починають стосунки, але їм доводиться ховати її справжню природу від інших. Аллен не знає, що Медісон - русалка, а Медісон не знає багато про людську культуру. Вони також потрапляють у різні комічні ситуації через їхню різницю. Але їхнє кохання стикається з перешкодами, коли на них полюють урядовці та науковці, які хочуть дослідити Медісон.

Фільм є одним з перших фільмів студії Touchstone Pictures, яка була створена Діснеєм для більш дорослої аудиторії. Фільм став великим хітом у касах та отримав багато позитивних відгуків від критиків та глядачів. Фiльм також принiс популярнiсть акторам Тому Генксу та Дерiл Ганнi, якi грали головнi ролi. Фiльм також мав продовження - Splash, Too / Сплеск 2 (1988), яке було зняте для телебачення.