UAKinogo.com

Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин (1994)

Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин (1994)

Дивитися онлайн Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин фільм

Дивитися онлайн «Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (303 452 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Заворожуюча комедія "Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин" занурює глядачів у забавний світ ексцентричного детектива, що спеціалізується на вирішенні справ, пов’язаних з тваринами. Загублені собаки, втрачені папуги - Ейс Вентура зі своїм неординарним підходом та харизмою впорається з будь-яким завданням. Однак, коли зникає маскот футбольної команди - дельфін Сноуфлейк, Вентурі доводиться стикнутися зі своєю найскладнішою справою.

Незвичний та відчайдушний Ейс розпочинає розслідування з великою винахідливістю та рішучістю. Він перевертає Маямі зверх ногами, щоб знайти зниклого дельфіна, стикається з небезпеками та долає перешкоди своїм унікальним стилем. Гумор, який присутній на кожному кроці Ейса Вентури, спричиняє безліч сміху та забезпечує глядачам відмінний настрій.

Фільм "Ейс Вентура: детектив з розшуку домашніх тварин" став культовим завдяки його головному герою, якого втілив у життя неперевершений Джим Керрі. Його харизма, комічний талант та незабутній образ Ейса Вентури забезпечили фільму місце у серцях кінолюбителів по всьому світу.