UAKinogo.com

Assassin's Creed: Кредо вбивці (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Assassin's Creed: Кредо вбивці (2016)

Assassin's Creed: Кредо вбивці (2016)

Дивитися онлайн Assassin's Creed: Кредо вбивці фільм

Дивитися онлайн «Assassin's Creed: Кредо вбивці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (200 104 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Assassin's Creed: Кредо вбивці (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Assassin’s Creed / Assassin’s Creed: Кредо вбивці (2016) - захоплюючий екшн-трилер, заснований на популярній серії відеоігор. Головний герой фільму - Каллум Лінч (Майкл Фассбендер), який дізнається, що є нащадком таємного ордену асасинів. За допомогою спеціального пристрою, він може переживати спогади свого предка Агуіляра, який жив у XV столітті в Іспанії.

Каллум отримує неймовірні навички бойового мистецтва та майстерності володіння холодною зброєю. Він стає частиною давнього конфлікту між асасинами та тамплієрами - двома секретними організаціями, які борються за контроль над світом. Каллум повинен знайти легендарний артефакт - Яблуко Розуму, яке здатне змінити хід історії.

Фільм Assassin’s Creed / Assassin’s Creed: Кредо вбивці (2016) - це захоплююча подорож у минуле та сучасне, повна пригод, екшну та інтриги. Фанати відеоігор зможуть насолодитися вражаючими сценами паркуру, переслідуваннями на кришах та епічними битвами. Глядачам, які не знайомі з ігровим всесвітом, фільм пропонує цікавий сюжет, гарну акторську гру та високоякісну комп’ютерну графіку.