UAKinogo.com

Посланниця: історія Жанни д'Арк (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Посланниця: історія Жанни д'Арк (1999)

Посланниця: історія Жанни д'Арк (1999)

Дивитися онлайн Посланниця: історія Жанни д'Арк фільм

Дивитися онлайн «Посланниця: історія Жанни д'Арк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (67 160 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Посланниця: історія Жанни д'Арк (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Посланниця: історія Жанни д’Арк» є екранізацією життя та долі знаменитої французької героїні, яка в XV столітті очолила боротьбу проти англійських загарбників. Режисер Люк Бессон створив епічну і драматичну картину, яка не залишить байдужим жодного глядача.

Жанна д’Арк народилася в селянській родині в мирному селі Домремі. Її дитинство було щасливим і сповненим любові до Бога. Але все змінилося, коли англійські солдати напали на село і знищили його вогнем і мечем. Жанна врятувалася, але втратила свою сестру, яка пожертвувала собою, щоб захистити її. З того часу Жанна почала чути голоси святих, які доручали їй визволити Францію від англійського панування.

Жанна вирушила до короля Карла VII, який не мав достатньо сили і волі, щоб об’єднати країну під своїм прапором. Вона переконала його у своєму божественному посланні і отримала командування над армією. Під її керівництвом французькі вояки здобули ряд перемог над англійцями і зняли облогу Орлеана. Жанна д’Арк стала символом національної гордості і надії для всього народу. Але її слава і популярність викликали заздрощі і недовіру серед дворян і церковників, які звинуватили її в чаклунстві і зраді. Жанна була заарештована, піддана жорстокому суду і спалена на багатті.