UAKinogo.com

Втеча з Лос-Анджелеса (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Втеча з Лос-Анджелеса (1996)

Втеча з Лос-Анджелеса (1996)

Дивитися онлайн Втеча з Лос-Анджелеса фільм

Дивитися онлайн «Втеча з Лос-Анджелеса» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (75 697 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Втеча з Лос-Анджелеса (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Втеча з Лос-Анджелеса - це американський фільм екшну 1996 року, знятий режисером Джоном Карпентером і написаний ним разом з Куртом Расселом, який також грає головну роль. Фільм є продовженням фільму Втеча з Нью-Йорка (1981) і повторює його сюжетну схему. Головний герой фільму - Снейк Плісскен, колишній солдат і злочинець, якого знову змушують виконати небезпечне завдання для уряду США.

Дія фільму відбувається у 2013 році, коли Лос-Анджелес перетворився на величезний острів-в’язницю через серію землетрусів. США очолює теократичний президент, який встановив жорсткі моральні закони і депортує всіх порушників на острів. Дочка президента Утопія втекла на острів і передала кубинському терористові Куерво Джонсу дистанційне керування від суперзброї - супутника, який може вимкнути всю електроніку на Землі. Президент пропонує Снейку помилування, якщо той поверне дистанційне керування і вб’є Утопію. Як і у попередньому фільмі, Снейку вводять у тіло мікробомбу, яка спрацює через 9 годин, якщо він не виконає місію.

Фільм Втеча з Лос-Анджелеса - це постапокаліптична пригода, яка показує руйнацію і анархію на острові-в’язниці. Фільм також має багато чорного гумору і пародує класичні фільми екшну. Фільм отримав суперечливий вiдгук критикiв i не став фiнансовим успiхом, зiбравши 25 мiльйонiв доларiв у свiтовому прокатi. Фiльм також став об’єктом культового поклонiння серед шанувальникiв творчостi Карпентера i Рассела.