UAKinogo.com

Ерін Брокович (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ерін Брокович (2000)

Ерін Брокович (2000)

Дивитися онлайн Ерін Брокович фільм

Дивитися онлайн «Ерін Брокович» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (199 429 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ерін Брокович (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Erin Brockovich / Ерін Брокович (2000) - це драматичний фільм, заснований на реальній історії. Фільм розповідає про Ерін Брокович, яка є самотньою матір’ю трьох дітей і не має освіти або кваліфікації. Вона влаштовується на роботу в адвокатську фірму і випадково виявляє, що велика корпорація Pacific Gas and Electric Company забруднює воду в маленькому містечку Хінклі. Ерін починає розслідування і знаходить багато свідків і доказів, що компанія винна у спричиненні хвороб і смертей мешканців. Жінка залучає до справи свого шефа Еда Масрі і разом вони ведуть боротьбу за справедливість і компенсацію.

Фільм є одним з найкращих прикладів соціально-правового кіно, показує, як одна людина може змінити життя багатьох і протистояти системі. Фільм має сильний сценарій, який поєднує драму, гумор і романтику.

Фільм Erin Brockovich / Ерін Брокович (2000) - це шедевр кінематографа, який заслужив багато нагород і похвал. Особливо слід відзначити геніальну гру Джулії Робертс, яка грає Ерін Брокович. Вона створює незабутню харизматичну і сильну жіночу роль, за яку отримала Оскара. Це фільм, який надихає і захоплює глядача від початку до кінця.