UAKinogo.com

Пастка (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пастка (2017)

Пастка (2017)

Дивитися онлайн Пастка фільм

Дивитися онлайн «Пастка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (607 799 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пастка (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кріс - афроамериканець, який зустрічається з білошкірою дівчиною Роуз. Вони закохані одне в одного і планують серйозні стосунки. Роуз запрошує Кріса провести вихідні у своїх батьків - багатих і поважних людей. Кріс трохи хвилюється за те, як його приймуть родичі Роуз через його колір шкіри.

Але на перший погляд все йде добре. Батьки Роуз - Дін і Міссі - здаються дуже дружелюбними і толерантними. Вони навіть не звертають уваги на те, що їхня дочка привезла чорношкірого хлопця. Вони розповідають Крісу про свої професії - Дін - нейрохірург, а Міссі - психотерапевт. Вони також показують йому своїх слуг - двох темношкірих людей, які поводяться дуже дивно.

Кріс починає відчувати, що щось не так з цим будинком і його мешканцями. Він помічає, що всі чорношкірі люди тут мають якийсь страх у очах і не можуть говорити вільно. Він також довідається від Міссі, що вона може загипнотизувати людей і позбавити їх шкідливих звичок. Коли Кріс намагається покинути цей будинок разом з Роуз, виявляється, що вони потрапили у смертельну пастку.