UAKinogo.com

Робокоп 3 (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Робокоп 3 (1992)

Робокоп 3 (1992)

Дивитися онлайн Робокоп 3 фільм

Дивитися онлайн «Робокоп 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.1 (50 997 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Робокоп 3 (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Робокоп 3 - це науково-фантастичний фільм 1992 року, режисером і співавтором сценарію якого є Фред Деккер. Це продовження фільму Робокоп 2 і третя частина франшизи Робокоп. У головних ролях знялися Роберт Берк, Ненсі Аллен і Ріп Торн.

Сюжет фільму розгортається в недалекому майбутньому в дистопічному Детройті, де зловісна корпорація ОКП прагне створити нове місто Дельта Сіті на місці старого. Але жителі Детройту не хочуть залишати свої домівки і чинять опір. ОКП наймає приватну армію під назвою Рехаби, щоб насильно виселити людей. Робокоп (Берк) - напівлюдина, напівробот, який служить у поліції - вступає в конфлікт з ОКП і Рехабами, коли вони вбивають його напарницю Енн Льюїс (Аллен). Він долучається до підпільного опору і намагається зупинити плани ОКП і їх японських союзників.

Фільм Робокоп 3 отримав негативні відгуки від критиків і глядачів, яким не сподобався сценарій, акторська гра і тон фільму, який був більш дитячим і комедійним, ніж у попередніх частинах. Фільм також став комерційною невдачею, заробивши лише 47 млн доларів при бюджеті в 22 млн доларів. Франшиза Робокоп продовжилася двома телесеріалами і ремейком у 2014 році.