UAKinogo.com

Нічні звірі (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічні звірі (2016)

Нічні звірі (2016)

Дивитися онлайн Нічні звірі фільм

Дивитися онлайн «Нічні звірі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (280 520 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нічні звірі (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нічні звірі (2016) - це психологічний трилер про жінку, яка отримує роман від свого колишнього чоловіка. Головна героїня - Сьюзен Морроу - є успішною галеристкою, але нещасливою у своєму шлюбі. Вона починає читати роман, який прислав їй Едвард Шеффілд, з яким вона розлучилася 19 років тому.

Фільм складається з трьох сюжетних ліній: реального життя Сьюзен, сюжету роману та спогадів Сьюзен про її стосунки з Едвардом. Роман розповідає про Тоні Гастінгса, який разом з дружиною та дочкою потрапляє в руки банди насильників на шосе. Вони вбивають його сім’ю, а він намагається помститися за їхню смерть.

Фільм показує, як Сьюзен реагує на роман та як вона порівнює його з її минулим та сучасним життям. Вона усвідомлює, що роман - це метафора її стосунків з Едвардом та її власних виборів. Вона також замислюється над тим, чи можна виправити свої помилки та чи є у неї другий шанс на щастя.