UAKinogo.com

Присяжна (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Присяжна (1996)

Присяжна (1996)

Дивитися онлайн Присяжна фільм

Дивитися онлайн «Присяжна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (19 093 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Присяжна (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Присяжна - це психологічний трилер 1996 року, який заснований на однойменному романі Джорджа Доуса Гріна. У центрі сюжету - одинока мати, яка потрапляє в полон до небезпечного мафіозі, коли стає членом присяжних у справі про вбивство, пов’язане з організованою злочинністю.

Головна героїня фільму - Енні Лейрд, талановита скульпторка, яка живе в Нью-Йорку зі своїм сином Олівером. Енні працює на нудній роботі вводу даних і мріє про творчий успіх. Її життя раптово змінюється, коли її обирають присяжною у судовому процесі проти могутнього боса мафії Луї Боффано, якого звинувачують у замовленні вбивства. Енні не підозрює, що її слідкує харизматичний і жорстокий Марк Корделл, виконавець цього замаху і права рука Боффано.

Марк, який називає себе «Вчителем», планує використати Енні для того, щоб переконати присяжних у невинності Боффано. Він погрожує Енні вбити її сина, якщо вона не погодиться на його умови. Енні опиняється у безвихідному становищі: вона не може повідомити поліції або втекти, але також не хоче допомагати злочинцям. Марк стає все ближчим до Енні і намагається спокусити її своїм шармом і багатством. Але Енні не збирається здаватися без бою і починає грати свою гру з Марком, ризикуючи своїм життям і життям свого сина.