UAKinogo.com

Шульга (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шульга (2015)

Шульга (2015)

Дивитися онлайн Шульга фільм

Дивитися онлайн «Шульга» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (238 688 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шульга (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пік заможності, титул чемпіона світу з боксу, поштовх до падіння - здавалося б, головні життєві етапи головного героя «Шульга». Втім, життя, як відомо, сповнене несподіванок. У знаменитого боксера Біллі Хоупа має все: гроші, славу, дружину, дитину, але несправедлива доля перевертає йому світ з ніг на голову.

Трагічна подія залишає Біллі без близьких людей, без грошей, без кар'єри. Втрата дружини шокує Біллі настільки, що довкола його починає змінюватись. Життя боксера, що нещодавно був на вершині, за мить ока опиняється в прірві. Напрочуд, герой не втрачає надії, не покидає вміння боротися.

«Шульга» – фільм про людську волю до життя, про непереможний дух. Чи зможе Хоуп подолати життєві перешкоди, звести своє життя знову з руїн? Сила характеру, самоствердження, розпач – емоції, які є основою цього твору. «Шульга» – фільм про боротьбу, не тільки в рингу, але й у житті.