UAKinogo.com

Віджа: Походження зла (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Віджа: Походження зла (2016)

Віджа: Походження зла (2016)

Дивитися онлайн Віджа: Походження зла фільм

Дивитися онлайн «Віджа: Походження зла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (66 193 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Віджа: Походження зла (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Віджа: Походження зла" - це жахливий фільм, який занурює глядача в середовище духів та надприродних явищ. Він розповідає історію однієї родини в 1967 році, що захоплюється грою в Віджа та невдома викликає зловісні сили. Дороті, вдова та мати двох дочок, використовує сеанси для заробітку, але коли вона включає до репертуару доску Віджа, вона випускає зло, що бере під контроль її молодшу дочку.

Справжнє зло починає тероризувати родину, і тепер вони мають зібратися разом, щоб врятувати свою молодшу дочку і відправити духи назад, звідки вони прийшли. Цей страшний і напружений фільм повністю занурює глядача в атмосферу жаху, змушуючи задуматися над тим, з чим вони дійсно грають, коли вони беруть до рук доску Віджа.

Фільм "Віджа: Походження зла" - це прекрасне доповнення до жанру фільмів про жахи, яке демонструє силу родинних зв'язків в боротьбі проти надприродного. Цей фільм, наповнений непередбачуваними поворотами подій та страшними моментами, не залишить байдужим нікого, хто вірить в існування іншого світу.