UAKinogo.com

Брудні танці (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Брудні танці (1987)

Брудні танці (1987)

Дивитися онлайн Брудні танці фільм

Дивитися онлайн «Брудні танці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (233 778 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Брудні танці (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про романтичну історію молодої дівчини Френсіс «Бейбі» Хаусман, яка проводить літо 1963 року зі своєю сім’єю в елітному курорті Келлерман у Кетскіллах. Там вона закохується в інструктора з танців Джонні Касла, який викладає їй брудні танці - стиль, який заборонений на курорті. Разом вони переживають багато пригод і небезпек, а також доводять свою любов перед усіма.

Фільм знятий режисером Емілем Ардоліно за сценарієм Елеонор Бергстайн, яка частково основувалася на своїх спогадах. У головних ролях знялися Патрік Свейзі і Дженніфер Грей. Музику до фільму написали Джон Морріс, Еріх Буллінг і Джон Барнс. Фільм має багато популярних пісень того часу, а також оригінальну композицію «(I’ve Had) The Time of My Life», яка отримала премії «Оскар», «Золотий глобус» і «Греммі».

Фільм став культовим і одним з найуспішніших фільмів 1987 року, заробивши понад 200 млн доларів. Він також отримав багато позитивних відгуків від критиків і глядачів, які хвалили гру акторів, сюжет і танцювальну хореографію. Фільм є одним з найкращих прикладів жанру романтичної драми і має багато фанатів по всьому світу.