UAKinogo.com

Амадей (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Амадей (1984)

Амадей (1984)

Дивитися онлайн Амадей фільм

Дивитися онлайн «Амадей» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (401 437 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Амадей (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про життя та творчість геніального композитора Вольфганга Амадея Моцарта з точки зору його суперника Антоніо Сальєрі. Сальєрі заздрить Моцарту за його неймовірний талант, який не відповідає його непристойному поводженню та розпусному способу життя. Сальєрі намагається підірвати кар’єру Моцарта, але не може заперечити перед його музикою.

Фільм показує різні епізоди з життя Моцарта: його шлюб з Констанцею Вебер, його співпрацю з імператором Йозефом II, його конфлікти з аристократами та церквою, його фінансові труднощі та хвороби. Фільм також демонструє його геніальність у створенні незабутніх опер, симфоній та реквієму.

Фільм є екранізацією однойменної п’єси Петера Шеффера, яка була вперше поставлена на сцені у 1979 році. Фільм отримав великий успіх у критиків та глядачів, а також восьмеро премій “Оскар”, включаючи найкращий фільм, найкращого режисера (Мілош Форман) та найкращого актора (Ф. Мюррей Абрахам).