UAKinogo.com

Белль (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Белль (2013)

Белль (2013)

Дивитися онлайн Белль фільм

Дивитися онлайн «Белль» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (31 252 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Белль (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є історичною драмою, натхненною життям Дідо Елізабет Белль, незаконної дочки капітана Королівського флоту Джона Ліндсея і карибської жінки Марії Белль. Фільм розповідає про те, як Дідо була вихована своїм дядьком Вільямом Мюрреєм, першим графом Мансфілда і головним суддею Англії, і його дружиною Елізабет на їхньому маєтку Кенвуд Хаус. Дідо отримала освіту і статус аристократки, але її змiшане походження заважало їй повноцiнно вписатися в суспiльство.

Фiльм показує романтичнi стосунки Дiдо з Джоном Девiньєром, молодим адвокатом, який боровся за скасування рабства. Вони разом допомагали графу Мансфiлду у справi про Зонг - трагедiю, коли работорговцi кинули за борт свого корабля сотнi рабiв i вимагали компенсацiю за них. Справа стала важливим кроком до законодавчого заборони рабства в Англiї.

Фiльм режисерки Амми Асанте став одним з найкращих фiльмiв 2013 року i отримав численнi нагороди i визнання. У головнiй ролi знялася Гугу Мбата-Роу, яка грає Дiдо з глибиною i харизмою. Фiльм є захоплюючою i емоцiйною iсторiєю про любов i справедливiсть.