UAKinogo.com

Плем'я (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Плем'я (2014)

Плем'я (2014)

Дивитися онлайн Плем'я фільм

Дивитися онлайн «Плем'я» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (11 305 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Плем'я (2014)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Смілива та непохитна стрічка "Плем'я" (2014) піднімає завісу над суворою реальністю закритої глухонімої спільноти в Українському інтернаті. Жодне слово не вимовляється протягом фільму, але міміка, жести та виразність персонажів сповнюють екран потужною емоційною гамою, породжуючи інтенсивну драму.

Молодий хлопець Сергій стикається з безжалісною ієрархією та жорстокістю, пройшовши через ритуали ініціації та кримінальні завдання. Закохавшись у одну з дівчат, він рушає проти структур спільноти, що призводить до незворотних наслідків. Без використання конвенційного мовлення та підтекстів, цей фільм підсвічує людські бажання, відчайдушність та страхи в контексті життя в глухонімому середовищі.

Користуючись мовою жестів, "Плем'я" змушує глядача поринути у світ, де слова відсутні, але емоції та історії вібрують у кожному русі. Унікальний досвід перегляду цього фільму - це не лише занурення в невидиму культуру, а й провокаційний коментар щодо людської природи, насильства та любові в умовах нелюдської суворості та ізоляції.