UAKinogo.com

Містер Сміт їде до Вашингтона (1939) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Містер Сміт їде до Вашингтона (1939)

Містер Сміт їде до Вашингтона (1939)

Дивитися онлайн Містер Сміт їде до Вашингтона фільм

Дивитися онлайн «Містер Сміт їде до Вашингтона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (116 242 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Містер Сміт їде до Вашингтона (1939)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Містер Сміт їде до Вашингтона (1939) - це драматична комедія режисера Френка Капри, яка показує боротьбу ідеалістичного сенатора проти корупції та маніпуляцій у вищих ешелонах влади.

Джефферсон Сміт - лідер молодіжної організації, який отримує нагоду стати сенатором від свого штату. Він вирушає до Вашингтона з надією зробити щось добре для своєї країни, але швидко розуміє, що його обрали лише тому, що вважали його слабким та послушним. Коли він дізнається про змову між його колегами та багатим магнатом, який хоче побудувати дамбу на землі, де Сміт планував створити національний парк для дітей, він вирішує протистояти їм усіма силами.

Фільм є одним з найкращих прикладів соціально-політичного кіно, яке захоплює своїм сюжетом, акторською грою та гострим гумором. Головну роль у фільмі зіграв Джеймс Стюарт, який отримав за неї номінацію на Оскар. Фільм також був номінований на 10 інших Оскарів, але не отримав жодного через політичний тиск та критику. Незважаючи на це, фільм став класикою голлівудського кіно та символом демократичних цінностей.