UAKinogo.com

10 причин моєї ненависті (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 10 причин моєї ненависті (1999)

10 причин моєї ненависті (1999)

Дивитися онлайн 10 причин моєї ненависті фільм

Дивитися онлайн «10 причин моєї ненависті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (344 267 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «10 причин моєї ненависті (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

10 причин моєї ненависті - це американська комедія 1999 року, в якій головні герої - дві сестри Стратфорд, які живуть під строгими правилами свого батька, що забороняє їм ходити на побачення. Фільм знятий за мотивами п’єси Вільяма Шекспіра “Укрощення строптивої”, але перенесений у сучасну американську школу.

Б’янка Стратфорд - це мила, популярна та кохана всіма дівчина, яка мріє про романтику. Катарина Стратфорд - це бунтарка, феміністка та саркастична особистість, яка ненавидить хлопців та соціальні норми. Батько Стратфорд, який є лікарем-акушером, встановлює правило: Б’янка може ходити на побачення тільки тоді, коли Катарина почне ходити на побачення. Це створює проблему для Камерона Джеймса, новенького у школі, який закохується у Б’янку з першого погляду. Він довідається про правило батька Стратфорд від свого друга Майкла Екмана, який допомагає йому придумати план.

План полягає в тому, щоб знайти хлопця, який зможе вийти з Катариною. Камерон і Майкл обирають Патріка Верону, загадкового та привабливого старшокласника, який має репутацію бунтаря та бешкетника. Вони переконують Джоуї Доннера, самовпевненого красеня та моделі, що він може вийти з Б’янкою, якщо заплатить Патріку за його побачення з Катариною. Патрік погоджується на угоду та починає залицятися до Катарини, але вона не легко дається. З часом вони починають взаємодіяти та розуміти одне одного краще. Але коли Катарина довідається про угоду між Патріком і Джоуї, вона розчаровується та ображається. Патрік повинен довести їй свою любов та пробачення у цьому смішному та чаруючому фільмі.