UAKinogo.com

Обговоренню не підлягає (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обговоренню не підлягає (2002)

Обговоренню не підлягає (2002)

Дивитися онлайн Обговоренню не підлягає фільм

Дивитися онлайн «Обговоренню не підлягає» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (32 827 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обговоренню не підлягає (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Обговоренню не підлягає (Undisputed) - це американський бойовик 2002 року, режисером і співавтором сценарію якого є Волтер Гілл. Фільм розповідає про зіткнення двох чемпіонів з боксу - одного цивільного, а іншого тюремного - які вирішують свої суперечки на рингу. Головні ролі виконали Веслі Снайпс і Вінг Реймс, а також Пітер Фальк, Майкл Рукер, Джон Седа та інші.

Джордж “Айсмен” Чемберс (Реймс) - топовий важковаговик світу, який втрачає свою славу і свободу через звинувачення у зґвалтуванні. Він потрапляє до в’язниці “Світловод”, де панує своя ієрархія і закони. Тут його чекає суперник, якого він не очікував - Монро Хатченс (Снайпс), непереможний чемпіон з боксу серед ув’язнених. Хатченс відбуває довічне ув’язнення за пристрасне вбивство, але не втратив своїх навичок і бажання битися. Коли Чемберс дізнається про Хатченса, в ньому прокидається гордість і амбіція. Він не хоче бути другим після нього і викликає його на поєдинок.

Організатором бою стає Еммануель “Менді” Рипштейн (Фальк) - авторитетний зек, який має зв’язки з мафією. Він обирає собі сторону Хатченса, якого вважає своїм другом. Рипштейн хоче заробити на ставках і показати всьому світу, хто є справжнім чемпіоном. Але Чемберс не збирається здаватися без бою. Він готується до зустрічі з Хатченсом під керівництвом охоронця Ей-Джея Меркера (Рукер), який колись був тренером по боксу. Настає день розплати, коли два гранди спорту вийдуть на ринг, щоб визначити, хто ж є незаперечним.