UAKinogo.com

Клуб молодих мільярдерів (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Клуб молодих мільярдерів (2018)

Клуб молодих мільярдерів (2018)

Дивитися онлайн Клуб молодих мільярдерів фільм

Дивитися онлайн «Клуб молодих мільярдерів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (13 493 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Клуб молодих мільярдерів (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Клуб молодих мільярдерів» розповідає реальну історію групи багатих хлопців з Лос-Анджелесу, які в 1980-х роках вирішили збагатитися за допомогою шахрайської схеми. Головними героями стрічки є Джо Хант (Енсел Елгорт) і Дін Карні (Терон Еджертон), які створили «Клуб молодих мільярдерів» – інвестиційну компанію, що обіцяла своїм клієнтам неймовірні прибутки. Однак усе було побудовано на брехні і маніпуляції, а коли справи пішли погано, Хант і Карні звернулися до злочину, щоб врятувати свою репутацію і гроші.

Фільм базується на однойменному телефільмі 1987 року, який у свою чергу був екранізацією реальної справи про вбивство Рона Левайна – одного з учасників «Клубу молодих мільярдерів». За цей злочин Джо Хант був засуджений до довічного ув’язнення без права на помилування. До того ж фільм показує іншу сторону життя багатих і впливових людей – їх амбіції, заздрощі, страхи і пошук сенсу. Фільм також став одним з останніх проектів Кевіна Спейсі (Кевин Спейси), який знявся у ролі Рона Левайна перед скандалом з сексуальними домогательствами.

«Клуб молодих мільярдерів» – це фільм про те, як гонитва за успіхом і багатством може перетворитися на трагедію. Це фільм про те, що гроші не роблять людину щасливою, а навпаки – можуть зруйнувати її життя. Це фільм про те, що важливо не те, скільки у тебе грошей, а те, хто ти є насправді.