UAKinogo.com

П'ятий елемент (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » П'ятий елемент (1997)

П'ятий елемент (1997)

Дивитися онлайн П'ятий елемент фільм

Дивитися онлайн «П'ятий елемент» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (474 947 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «П'ятий елемент (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

П’ятий елемент - це французький науково-фантастичний фільм 1997 року, знятий Люком Бессоном за власним сценарієм, написаним разом з Робертом Марком Каменом. У фільмі грають Брюс Вілліс, Гарі Олдман, Ієн Голм, Мілла Йовович і Кріс Такер.

Фільм розгортається у 23 столітті і розповідає про долю Землі, яка знаходиться під загрозою знищення великим злом, що з’являється кожні п’ять тисяч років. Єдине, що може йому протистояти - це п’ятий елемент, який прибуває на Землю у вигляді красивої дівчини Лілу (Мілла Йовович). Вона повинна об’єднати чотири камені чотирьох стихій: вогонь, воду, землю і повітря. Допомагає їй у цьому колишній спецназовець і таксист Корбен Даллас (Брюс Вілліс), який випадково зустрічає її під час її втечі від поліції. На їхньому шляху стоять не тільки сили зла, але і жадний до влади бандит і промисловець Зорг (Гарі Олдман), який найняв групу космічних наемників мангалорцев.

Фільм є одним з найуспішніших творів Люка Бессона, який почав писати історію ще у 16 років. Фільм отримав позитивну оцінку критиками і глядачами і став культовим для любителей жанру. Фільм був номінований на «Оскар» за найкращий звук і найкращий монтаж звуку, а також на «Золотий глобус» за найкращу оригинальну музику. Фільм став найбюджетним європейським фільмом свого часу, коштувавши 90 млн доларов. Фільм також став одним з перших французьких фантастичних фільмов, який досяг успіху на світовому ринку. Фільм прославив Миллу Йовович як актрису і модель, а також запам’ятався своїми ефектними спецефектами, костюмами і саундтреком.