UAKinogo.com

Нестримні серця (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нестримні серця (2000)

Нестримні серця (2000)

Дивитися онлайн Нестримні серця фільм

Дивитися онлайн «Нестримні серця» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (15 129 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нестримні серця (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

All the Pretty Horses / Нестримні серця (2000) - це американський фільм режисера Біллі Боба Торнтона, який є екранізацією однойменного роману Кормака Маккарті. Фільм розповідає про Джона Ґреді Коула, молодого ковбоя з Техасу, який вирушає в Мексику у пошуках пригод та свободи. Фільм є першою частиною трилогії “Пограниччя”, до якої також входять “Перехрестя Саблезубих” та “Ніхто не виходить звідси живим”.

Джон Ґреді Коул разом зі своїм другом Лейсі Роулінсом перетинає кордон та потрапляє на ранчо генерала Рочи. Там він закохується в його прекрасну дочку Алехандро, яка повертає йому свою любов. Але їхнє кохання зазнає перешкод від суспільства та судьби. Джон Ґреді Коул також дружить з молодим ковбоєм Джиммі Блевинсом, який має свої проблеми з законом.

Фільм є епічною та романтичною драмою, яка показує, як мрії та ідеали можуть бути розбиті реальністю. Фільм також є захопливим та красивим фільмом, який має багато чудових пейзажів та сцен верхової їзди. Фільм отримав різні відгуки критиків та глядачів, але був номінований на два Оскари за кращу музику та кращий звук.