UAKinogo.com

Фірма (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фірма (1993)

Фірма (1993)

Дивитися онлайн Фірма фільм

Дивитися онлайн «Фірма» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (136 431 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фірма (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Захоплюючий юридичний трилер "Фірма" базується на однойменному романі Джона Грішема та занурює глядача у світ адвокатури, де не все так бездоганне, як може здаватися на перший погляд. Головний герой, Мітч МакДір, щойно закінчив юридичну школу та отримав пропозицію працювати в престижній адвокатській фірмі. Втім, за блискучим фасадом компанії ховається мрачний секрет.

Мітча виконує Том Круз, його герой швидко усвідомлює, що ця фірма замішана у злочинних справах і причетна до мафії. Розпочинається гра з високими ставками, де Мітч повинен знайти способи захистити себе та свою родину, не ставши посіпакою злочинного світу. У цьому крутому побратимі етики, небезпеки та моралі, глядачі стають свідками, як розгортається захоплююча інтрига.

"Фірма" вражає динамічним сюжетом, сильним акторським складом та реалістичною картинкою юридичної сфери. Кіноадаптація роману Грішема майстерно передає напруженість і злочинність юридичного світу, і стане чудовим вибором для всіх, хто цікавиться трилерами, пов'язаними із законом та справедливістю.