UAKinogo.com

Крокодил Данді в Лос-Анджелесі (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крокодил Данді в Лос-Анджелесі (2001)

Крокодил Данді в Лос-Анджелесі (2001)

Дивитися онлайн Крокодил Данді в Лос-Анджелесі фільм

Дивитися онлайн «Крокодил Данді в Лос-Анджелесі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (25 163 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крокодил Данді в Лос-Анджелесі (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Крокодил Данді в Лос-Анджелесі" - захоплююча комедія, де культовий австралійський крокодиловий мисливець Майкл Данді переступає океан та вирушає до Сполучених Штатів. Основна суть фільму полягає у зіткненні культур, коли герой, звиклий до дикої природи, опиняється у серці гламурного та шумного міста ангелів - Лос-Анджелесі. Супроводжений своєю подругою Сью та їхнім сином, Майкл розвіює міську рутину за допомогою своєї харизми та відвертості.

Під час перебування у Лос-Анджелесі, Данді стикається з різноманітними викликами та абсурдними ситуаціями, викликаними різницею між міським життям та його природнім середовищем. Від стикання з вишуканою кухнею до зустрічі з голлівудськими зірками, Данді знаходить способи впоратися з усім та додати австралійського колориту у суєтне життя Лос-Анджелеса.

Комедія "Крокодил Данді в Лос-Анджелесі" є прекрасним прикладом легкої розважальної кінокартини, яка залишає глядача з позитивними емоціями. Харизма головного героя, яскравість сюжету та гумор, заснований на зіткненні культур, роблять цей фільм чудовим вибором для перегляду веселої кінокартини з друзями чи сім’єю.