UAKinogo.com

Молоді стрільці (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Молоді стрільці (1988)

Молоді стрільці (1988)

Дивитися онлайн Молоді стрільці фільм

Дивитися онлайн «Молоді стрільці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (62 824 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Молоді стрільці (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди легендарного Біллі Кіда та його друзів-регуляторів, які стали свідками вбивства свого покровителя Джона Танстолла - англійського фермера, що займався вихованням та цивілізацією молодих гангстерів. За допомогою адвоката Алекса МакСвена вони отримують статус заступників шерифа та накази на арешт вбивць. Але Біллі Кід не бажає затримувати злочинців - він просто розстрілює їх на місці. Так починається кривава війна між регуляторами та бандою Мерфі - багатого ранчера, що контролює місцеву владу.

Біллі Кід стає знаменитим та популярним серед народу як борець за справедливість, але також переслідуваним десятками наємників Мерфі та армією. Втрачаючи своїх товаришів одного за одним, він не здається та не зупиняється перед небезпекою. У фінальному протистоянні в маленькому містечку Линкольн він змушений боротися не лише за своє життя, але й за честь свого імені.

Фільм є першим у серії "Молодих стрільців" та базується на реальних подіях Линкольнської війни, що відбувалася в Нью-Мексико у 1877-1878 роках. У головних ролях знялися Емiлiо Естевес, Кiфер Сазерленд, Лу Даймонд Фiллiпс, Чарлi Шин, Дермот Малрунi, Кейсi Сiемаско, Теренс Стемп, Террi О’Куiнн та Джек Пеленс. Фiльм отримав позитивнi вiдгуки критикiв та глядачiв та став одним з найбiльш iсторично достовiрних фiльмiв про Бiллi Кiда.