UAKinogo.com

Оселя тіней (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Оселя тіней (2017)

Оселя тіней (2017)

Дивитися онлайн Оселя тіней фільм

Дивитися онлайн «Оселя тіней» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (30 328 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Оселя тіней (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це трилер про чотирьох братів і сестер, які живуть у старому будинку на околиці міста. Після смерті їхньої матері вони вирішують приховати цей факт від світу, щоб не розлучитися. Але їхнє спокійне життя порушується, коли в будинку починають відбуватися дивні і страшні події. Хтось або щось намагається налякати їх і вигнати з оселі.

У цей час до міста приїжджає молодий адвокат Том Портер, який хоче допомогти дітям оформити спадщину після матері. Він знайомиться з Джеком, старшим братом, який став головою сім’ї. Також він зустрічає Аллі, подругу Джека, яка живе неподалік і підтримує його. Том починає підозрювати, що з дітьми щось не так, і хоче довідатися правду про їхню ситуацію.

Але чим ближче він підходить до розгадки таємниці будинку, тим більше виявляється темних і жахливих секретів минулого. Виявляється, що оселя тіней ховає в собі не тільки привиди, але й криваву історію родини Марроубоун. Джек і його брати і сестри повинні змагатися не тільки з надприродними силами, але й з власною совістю. Дивіться фільм «Оселя тіней» і доведеться!