UAKinogo.com

Сусіди 2 (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сусіди 2 (2016)

Сусіди 2 (2016)

Дивитися онлайн Сусіди 2 фільм

Дивитися онлайн «Сусіди 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (123 992 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сусіди 2 (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сіквел культової комедії "Сусіди. На тропі війни" - фільм "Сусіди 2" занурює нас у новий вир безтурботних та захоплюючих пригод. Ця історія розповідає про Раднера і його дружину, які, подумавши, що вони вже подолали всі перешкоди у відносинах зі своїми недружними сусідами, знову зіштовхуються із викликом. Вони стикаються з дівчатами-студентками, які заселяють будинок поряд та організовують свою сороритет.

Це стає початком нового епізоду боротьби за мир та спокій. Вони намагаються впоратися з безладом, шумом та вечірками, які не вщухають аж до ранку. Чи вдасться їм знайти спільну мову зі студентками, або їм доведеться знову звертатися по допомогу до свого колишнього ворога - Тедді? Цей веселий та абсурдний сюжет веде до незабутніх пригод та сміху.

Фільм "Сусіди 2" - це відмінний вибір для тих, хто любить комедії, в яких веселощі переплітаються з доброзичливістю і людськістю. Він пропонує нам глянути на світ через призму гумору, демонструючи, як важливо знайти баланс між особистим життям, дружбою та сусідськими відносинами. Запрошуємо вас вступити у цей безмежний світ сміху та розваг.