UAKinogo.com

Перший месник (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перший месник (2011)

Перший месник (2011)

Дивитися онлайн Перший месник фільм

Дивитися онлайн «Перший месник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (844 230 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перший месник (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Перший Месник: Капітан Америка" (2011) - унікальне занурення у витоки одного з найбільш відомих героїв Marvel. Завдяки захоплюючому сюжету, глядачі знайомляться з Стівом Роджерсом, незначним юнаком, що мріє вступити на службу в армію США під час Другої світової війни.

Життя Стіва змінюється, коли йому пропонують стати учасником таємного експерименту, що перетворює його на надсилу. З новим тілом та здатностями, Стів стає Капітаном Америка, символом надії та свободи. Боротьба з ворогами нації набуває нового змісту, коли Стів зіштовхується з організацією HYDRA та їхнім жахливим лідером, Червоним Черепом.

"Перший Месник: Капітан Америка" - це епічна кіноподорож у минуле, сповнена акції, пригод та героїчних дій. Виконаний з глибоким почуттям патріотизму та мужності, цей фільм завжди буде нагадувати про силу духу та відвагу, що перевершують усі перешкоди.