UAKinogo.com

Невдахи (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Невдахи (1991)

Невдахи (1991)

Дивитися онлайн Невдахи фільм

Дивитися онлайн «Невдахи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (7 268 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Невдахи (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія розповідає про двох чоловіків, які мають надзвичайно погане везіння. Євген Проктор - бухгалтер, який постійно потрапляє в неприємні ситуації. Реймонд Кампанелла - детектив, який отримує завдання знайти зниклу дочку багатого бізнесмена. Дочка, Валері, також страждає від нещастя і втратила пам’ять після аварії в Мексиці.

Батько Валері звертається до психолога Моносова, який радить йому послати за нею Євгена, сподіваючись, що його погане везіння допоможе знайти її. Реймонд змушений взяти Євгена з собою і вирушити до Мексики. По дорозі вони переживають безліч курйозних пригод: втрачають багаж, потрапляють у барну бійку, стають жертвами грабунку і підриву автомобіля.

Вони доводяться, що Валері була захоплена злочинцем Френком Граймсом, який потім передав її іншому гангстеру Фернандо. Вони викрадають Граймса і допитують його про місцезнаходження Валері, але Граймса вбивають на їхніх очах. Вони також доводяться, що Валері була на літаку, який розбився у горах. Вони орендують легкомоторний літак і шукають її уламки, сподіваючись, що Валері може бути живою. Дивiться фiльм Pure Luck / Невдахи (1991) і дiзнайтеся, чи зможуть Євген i Реймонд знайти Валерi i повернутися додому!