UAKinogo.com

Альфа (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Альфа (2018)

Альфа (2018)

Дивитися онлайн Альфа фільм

Дивитися онлайн «Альфа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (63 094 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Альфа (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Альфа" (2018) переносить глядачів у далекий період часу, епоху останнього льодовикового періоду, коли людство тільки вчилося виживати в суворому світі. Ця захоплююча кіноісторія є історією про перше дружбу між людиною та собакою, яка має силу торкнутися серця кожного глядача.

Молодий мисливець, який відділився від свого племені під час полювання, стикається з серйозними випробуваннями і небезпеками. Боротьба за виживання в незнайомому та суворому середовищі стає ще більш реальною, коли він знаходить пораненого вовка. Ця незвичайна взаємодія поступово перетворюється на дружбу, яка виявляється вирішальною для їх виживання.

Цей фільм, який поєднує в собі елементи пригодницького кіно та драми, дозволяє глядачам поринути в атмосферу давніх часів і відчути витонченість природи. Чудова кінематографія, режисура та майстерність акторів перетворюють "Альфу" (2018) в неперевершене кінематографічне творіння, яке не залишить байдужим нікого.