UAKinogo.com

Це могло статися з тобою (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Це могло статися з тобою (1994)

Це могло статися з тобою (1994)

Дивитися онлайн Це могло статися з тобою фільм

Дивитися онлайн «Це могло статися з тобою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (40 624 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Це могло статися з тобою (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

It Could Happen to You / Це могло статися з тобою (1994) - це романтична комедія, яка заснована на реальній історії. Це фільм про те, як простий жест доброти може змінити життя двох людей. У фільмі грають Ніколас Кейдж, Бріджет Фонда, Розі Перес та інші. Фільм знятий режисером Ендрю Бергманом за сценарієм Джейн Андерсон.

Головний герой фільму - Чарлі Ленг, який працює поліцейським у Нью-Йорку. Він щасливо одружений з Муріель, яка мріє про багатство та розкіш. Одного разу Чарлі заходить до кафе, де обслуговує його офіціантка Юетт. Вона має багато проблем: вона боргує за квартиру, її чоловік покинув її, а її син хворий. Чарлі не має грошей на чайові, але обіцяє Юетт поділитися з нею виграшем, якщо випаде лотерейний квиток, який він купив. Наступного дня виявляється, що Чарлі виграв чотири мільйони доларів. Він вирішує дотриматися свого слова та подарувати Юетт половину свого виграшу.