UAKinogo.com

Вірус (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вірус (1999)

Вірус (1999)

Дивитися онлайн Вірус фільм

Дивитися онлайн «Вірус» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (28 503 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вірус (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Вірус” - це науково-фантастичний трилер про страшну епідемію, яка виникла після аварії літака з секретним військовим вірусом. Вірус вбиває майже всю людність Землі, залишаючи лише декілька виживших у Антарктиді. Серед них - науковці та військові, які намагаються знайти ліки та врятувати людство від загибелі.

Фільм показує жахливі наслідки вірусної інфекції для різних країн та континентів. У США президент та його уряд загинули в бункері, у Європі стався ядерний конфлікт між Францією та Німеччиною, у Китаї спалахнула громадянська війна. Лише Антарктида залишилася островом стабільності та надії.

Фільм базується на романі Саке Юкагави “Вибух” та є одним з перших фільмів про глобальну пандемію. Фільм має масштабну постановку, залучення знаменитих акторів (Масао Кусакари, Джордж Кеннеді, Роберт Вон) та реалістичне зображення симптомів вірусу. Фільм також порушує етичні питання про межу між наукою та зброєю, про вибори людей у критичних ситуаціях та про цінність життя.