UAKinogo.com

Вбивство на три дії (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вбивство на три дії (1986)

Вбивство на три дії (1986)

Дивитися онлайн Вбивство на три дії фільм

Дивитися онлайн «Вбивство на три дії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (2 049 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вбивство на три дії (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є детективом про знаменитого сищика Еркюля Пуаро, який відпочиває у розкішному будинку свого друга - письменника Чарльза Картрайта - у Мексиці. Він стає свідком того, як під час вечірки помирає один з гостей - адвокат Реверенд Баббінгтон. Спочатку всі думають, що це був серцевий напад, але Пуаро підозрює, що це було вбивство. Він починає розслідування і дізнається, що у всіх гостей були мотиви і секрети.

Фільм також розповідає про те, як Пуаро знаходить зв’язок між смертю Баббінгтона і двома іншими вбивствами - актриси Еллі Хендерсон і лікаря Джона Крістоу. Всі вони були отруєні одним і тим же отрутою - гидразином. Пуаро розуміє, що вбивця - один з гостей Картрайта і що він планує ще одне вбивство. Пуаро повинен зупинити його, перш ніж буде пізно.

Фільм знятий за романом Агати Крісті “Три трупи” і режисером Гері Нельсоном. У головних ролях - Пітер Юстинов, Тоні Кертіс, Емма Семмс і Фернандо Альенде.