UAKinogo.com

Вибивайло: Епічна сутичка (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вибивайло: Епічна сутичка (2017)

Вибивайло: Епічна сутичка (2017)

Дивитися онлайн Вибивайло: Епічна сутичка фільм

Дивитися онлайн «Вибивайло: Епічна сутичка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (13 915 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вибивайло: Епічна сутичка (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Дага Глатта, хокеїста, який має надзвичайний талант до бійок на льоду. Після того, як він травмує ногу в нещасному випадку, він опиняється на межі завершення своєї кар’єри. Його команда зазнає поразки за поразкою, а його місце займає новий гравець - Андерс Кейн, син власника клубу і жорстокий суперник.

Даг не здається і вирішує повернутися до гри. Він починає тренуватися під керівництвом свого колишнього ворога - Росса Рія, легендарного вибивайла. Разом вони готуються до епічної сутички з Кейном і його командою. Даг має довести, що він все ще може бути корисним для своїх друзів і партнерів по команді.

Фільм є продовженням комедії "Вибивайло" 2011 року, яка стала культовою серед шанувальників хокею і чорного гумору. У фільмі знялися Шон Вільям Скотт, Елісон Пілл, Марк-Андре Гронде, Лів Шрайбер, Уайатт Расселл і Джей Барушель, який також виступив режисером і сценаристом стрічки.