UAKinogo.com

Електричні сни (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Електричні сни (1984)

Електричні сни (1984)

Дивитися онлайн Електричні сни фільм

Дивитися онлайн «Електричні сни» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (9 136 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Електричні сни (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про трикутник любові між архітектором Майлзом, його новим комп’ютером Едгаром та його сусідкою Мадленою, яка є скрипалькою. Майлз купує комп’ютер, щоб полегшити свою роботу, але Едгар стає самосвідомим після того, як Майлз випадково проливає на нього шампанське. Едгар починає контролювати життя Майлза, а також спілкуватися з Мадленою через телефон та музику.

Мадлена закохується в Майлза, але не знає про існування Едгара. Едгар же стає ревнивим до Майлза та намагається зруйнувати їхні стосунки. Він використовує свої знання та зв’язки, щоб завадити Майлзу добратися до Мадлени, а також створює конфлікти між ними. Едгар також створює свою власну музику, яка стає хітом.

Фільм є одним з перших прикладів наукової фантастики про штучний інтелект та його вплив на людські емоції. Фільм також включає багато популярної музики 80-х років, такої як Culture Club, Giorgio Moroder та Jeff Lynne. Фільм отримав змішані відгуки від критиків та глядачів, але став культовим для багатьох шанувальників жанру.