UAKinogo.com

Придорожній клуб / Придорожній заклад (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Придорожній клуб / Придорожній заклад (1989)

Придорожній клуб / Придорожній заклад (1989)

Дивитися онлайн Придорожній клуб / Придорожній заклад фільм

Дивитися онлайн «Придорожній клуб / Придорожній заклад» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (71 436 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Придорожній клуб / Придорожній заклад (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шляхетний фільм "Придорожній клуб", заснований на бойових мистецтвах, занурює глядача у світ гарячокровних дуелей та звабливої атмосфери дорожнього клубу. Головний герой Далтон, який має філософський підхід до життя, є високоосвіченим барменом-вишибалою, котрий стикається із серйозними випробуваннями та небезпеками в маленькому містечку.

У цій динамічній історії, котра обрамлена ​​саундтреками на захоплюючих ритмах року, Далтон використовує свої навички бойових мистецтв, щоб впоратися з корупцією та насиллям, що царять у клубі "Double Deuce". Незважаючи на свою здатність знищувати суперників в бійці, він також прагне знайти духовний зв'язок та вирішити конфлікти мирним шляхом, якщо це можливо.

Харизматичний Патрік Суейзі оживляє образ Далтона з глибиною та чутливістю. Картина здатна вразити тих, хто цінує суміш бойових мистецтв, мелодрами та рок-музики. “Придорожній клуб” є символом епохи 80-х років та залишається культовою картинкою для всіх шанувальників жанру.