UAKinogo.com

Джек і бобове дерево: Справжня історія (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Джек і бобове дерево: Справжня історія (2001)

Джек і бобове дерево: Справжня історія (2001)

Дивитися онлайн Джек і бобове дерево: Справжня історія фільм

Дивитися онлайн «Джек і бобове дерево: Справжня історія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (3 869 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Джек і бобове дерево: Справжня історія (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джек і бобове дерево: Справжня історія - це фільм-фентезі, який є новим поглядом на відому казку. Головний герой - Джек Робінсон, успішний і багатий бізнесмен, який планує побудувати казино в Лас-Вегасі. Але його життя змінюється, коли він дізнається, що він є нащадком легендарного Джека, який колись піднявся по бобовому дереву і вкрав золото і гусака від велетня.

Джек розуміє, що його родина проклята за свої злочини, і що він повинен повернутися до країни велетнів, щоб виправити помилки свого предка. Він знаходить бобове дерево, яке росте у його саду, і разом з красивою науковицею Ондрою вирушає у неймовірну подорож. Вони потрапляють у світ, де все не так, як здається, і де їх чекають багато небезпек і таємниць.

Джек і бобове дерево: Справжня історія - це фільм про те, як людина може знайти своє призначення і свою совість, про те, як важливо бути чесним і справедливим, про те, як любов може перемогти жадібність і зло. Фільм має багато захоплюючих сцен і чудову комп’ютерну графіку. Джек і бобове дерево: Справжня історія - це фільм, який подарує вам гарний настрій і захопить своєю магією.