UAKinogo.com

Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів (1987)

Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів (1987)

Дивитися онлайн Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів фільм

Дивитися онлайн «Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (83 109 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жах на вулиці В’язів 3: Воїни снів (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є третьою частиною культової серії жахів про Фредді Крюгера - зловісного вбивцю, який вбиває людей у їхніх снах. У цьому фільмі Фредді полює на групу підлітків, які перебувають у психіатричній лікарні через свої кошмари. До них приєднується Ненсі Томпсон - єдина вижила з першого фільму, яка тепер працює психологом. Ненсі допомагає пацієнтам розкрити свої особливі здібності у снах і протистояти Фредді.

Фільм знятий режисером Чаком Расселом за сценарієм Веса Крейвена, Брюса Вагнера, Френка Дарабонта і Чака Рассела. У головних ролях знялися Роберт Енглунд, Хезер Лангенкамп, Патріція Аркетт, Крейг Вассон і Лоренс Фішберн. Музику до фільму написав Анджело Бадаламенті. Фільм має багато жахливих і кровавих сцен, а також елементи фентезі і чорного гумору.

Фільм став одним з найуспішніших і найпопулярніших фільмів серії, заробивши понад 44 млн доларів. Він також отримав багато позитивних відгуків від критиків і глядачів, яким сподобався сюжет і акторська гра. Фільм є одним з найкращих прикладів жанру жахи-фентези і має багато прихильників по всьому світу.