UAKinogo.com

Полтергейст (1982) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Полтергейст (1982)

Полтергейст (1982)

Дивитися онлайн Полтергейст фільм

Дивитися онлайн «Полтергейст» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (166 085 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Полтергейст (1982)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Полтергейст" - це один із найвідоміших фільмів жахів 80-х, що змішує елементи домашньої драми з надприродним жахом. Історія розповідає про сім'ю Фрілінг, яка переживає незвичайні події в своєму здавалося б невинному передмісті. Коли їхня молода дочка Керол Ен зникає, з'ясовується, що вона була захоплена надприродною силою, яка живе в їх дому.

Сім'я Фрілінг об'єднується, намагаючись врятувати Керол Ен від полтергейста, що тероризує їхній дім. Вони наймають паранормальних дослідників та екзорцистів, щоб допомогти їм у битві з цим зловісним привидом. Ця боротьба вимагає від них не лише віри у надприродне, але й змоги впоратися з власними страхами та тривогами.

"Полтергейст" - це фільм про сімейні зв'язки, мужність та боротьбу з невідомим. Сім'я Фрілінг показує, що любов може долати навіть найтемніші сили. Цей фільм, наповнений напруженими моментами, містичними явищами та емоційними випробуваннями, нагадує нам, що незалежно від того, які жахи може приховувати наш дім, сім'я - це наша найбільша сила.